Nieuwe (algemeen) directeur per 1 oktober 2017

Willem Zijderveld wordt per 1 oktober  2017 de nieuwe directeur van de Damiaanschool.
Voor alle lopende zaken, vragen, kennismakingsgesprekken e.d. kunt u contact opnemen met:

LOCATIE CENTRUM
Mevrouw Marja van der Horst (adjunct directeur), telefoon 030-6918394 of m.vanderhorst@damiaanschool.nl
Aanwezig op dinsdag-donderdag-vrijdag

LOCATIE KERCKEBOSCH
Mevrouw Linda Kroon (directeur Kerckebosch), telefoon 030-6914370 of l.kroon@damiaanschool.nl
Aanwezig op maandag-dinsdag-donderdag

De Brede school Kerckebosch is op 9 januari jl. in gebruik genomen. We zijn trots op dit prachtige gebouw, onze nieuwe onderwijslocatie in Zeist-oost.

Welkom in het nieuwe schooljaar!

Afgelopen vrijdag 26 augustus vanaf 17:00 uur vierden kinderen, ouders en het team een ZOMERFEEST shades. Voor de kinderen waren er allerlei gezellige activiteiten en voor de ouders en leerkrachten was het lekker bijpraten met een borrel. En.....het was fantastisch zomerweer. Om 22:00 uur was het afgelopen. Een paar impressies:

Veel ouders en kinderen op het plein

Kunstwerken maken

En natuurlijk het schmincken.......
___________________________________________________________________________________________________________

Op vrijdag 20 mei waren de groepen 3 en 4 op het terrein van Saestum voor hun jaarlijkse sportochtend. En ze waren allemaal heel enthousiast bezig. Ondanks het miezerige weer was het voor de kids een TOP ochtend.