Nieuwe (algemeen) directeur per 1 oktober 2017

Willem Zijderveld wordt per 1 oktober de nieuwe directeur van de Damiaanschool.
Voor alle lopende zaken, vragen, kennismakingsgesprekken e.d. kunt u contact opnemen met:

LOCATIE CENTRUM
Mevrouw Marja van der Horst (adjunct directeur), telefoon 030-6918394 of m.vanderhorst@damiaanschool.nl
Aanwezig op dinsdag-donderdag-vrijdag

LOCATIE KERCKEBOSCH
Mevrouw Linda Kroon (directeur Kerckebosch), telefoon 030-6914370 of l.kroon@damiaanschool.nl
Aanwezig op maandag-dinsdag-donderdag

Op vrijdag 20 mei waren de groepen 3 en 4 op het terrein van Saestum voor hun jaarlijkse sportochtend. En ze waren allemaal heel enthousiast bezig. Ondanks het miezerige weer was het voor de kids een TOP ochtend.
Vrijdag 15 januari was het dan zover. 's Middags kregen de kinderen een workshop trommelen, omdat ze vorig schooljaar zo leuk verkleed waren tijdens de avondvierdaagse. Ouders waren welkom op school om een presentatie  van de kinderen te zien.

Prachtig plaatje toch? Kinderen van groep 3 op bezoek bij zorginstelling De Amandelhof en Het Binnenhof in Zeist. Gezellig Sinterklaasliedjes zingen voor de ouderen. Zo'n foto geeft de Telegraaf ook nog een mooi kleurtje. Met dank aan Menno Bausch (foto).

Op donderdag 19 november hebben leerlingen van groep 7B, in het kader van burgerschapsvorming; ouderen geholpen met klusjes van het wooncomplex "De Heuvel". Er werd geveegd, gestofzuigd, gepoetst en er werden boodschapjes gedaan en lege flessen/ papier weggebracht.

De kleutergroepen op locatie centrum hebben mooi, nieuw constructiemateriaal aangeschaft. O.a. kleurrijk SUPERlego waarmee heerlijk kan worden gebouwd.

Afgelopen donderdag 5 november was het heel druk in groep 3a. De kinderen gingen een lampion maken en kregen daarbij hulp van groep 8. Er is heel wat geprikt, geknipt en geplakt! Uiteindelijk ging iedereen met een mooie lampion naar huis. Een mooie samenwerking tussen "jong en oud" !

Tijdens de afsluiting van de
Kinderboekenweek luisterden de kinderen van locatie Rozenstraat vol aandacht naar de geselecteerde voorlezers. Lizzie (groep 5) kwam als trotse winnaar uit de bus en ontving de wisselbeker en een mooi boek over stoere meiden van de Nieuwe Boekerij uit Zeist. Overige prijswinnaars:
2e plaats Noortje (groep 5/6)
3e plaats Elise (groep 5/6)
4e  plaats Kyra (groep 4)

Schoolreisje
Groep 6 is maandag 28 September op schoolreis geweest. Juf Patricia had het schoolreisje gewonnen! Ze moesten een half uur op de bus wachten!
Toen ze er waren gingen ze met een oude tram naar het kindererf, dat is een huisje waar je hele leuke dingen kan doen. Je kon koken,  met Playmobil spelen en een kamer inrichten en je kon een dansspelletje spelen. Daarna kregen we een speurtocht waar je een route moest lopen met leuke opdrachten (je moest ook dauwtrappen, dat was een traditie op  Hemelvaartsdag. In de ochtend met je blote voeten over nat gras lopen ). Of je ging eerst de speurtocht doen en daarna de spelletjes spelen.
Daarna gingen we lunchenů
Je werd opgedeeld in groepjes, elke ouder had een groepje. In de middag mocht je met je groepje loslopen. Sommige kinderen gingen naar een oude school. Daarna gingen we met de tram terug naar de ingang. Met de bus gingen we weer terug en werd je opgehaald.

Reactie van de klas: heeeeel leuk!!!