De Oudervereniging
De oudervereniging stelt zich graag aan u voor.
Elk schooljaar worden door alle actieve commissies van de oudervereniging leuke activiteiten georganiseerd. Activiteiten die bijdragen aan een fijne schooltijd voor uw kind! Een greep uit onze activiteiten:
  • Versiering van de school bij Sinterklaas, Kerst, Carnaval en Pasen. Ook de cadeaus voor de kinderen worden financieel mogelijk gemaakt door de oudervereniging;
  • Sportevenementen, zoals sportclinics, sportdagen en de avondvierdaagse. Zo worden de huur van accommodaties en de shirts bij de avondvierdaagse van uw bijdrage betaald;
  • Het jaarlijkse kamp. De huur van scoutinggebouwen, overnachtingen, eten en drinken, worden door de oudervereniging betaald, als ook de toegang en de bus bij een schoolreisje;
  • Bijdrage aan het opknappen van het schoolplein
  • Aanschaf van extra spellen om het overblijven leuker te maken;
  • Geven van muziek- en kunstonderwijs. Kinderen krijgen dit jaar een uitgebreid pakket aangeboden dat in samenwerking met ervaren docenten wordt gegeven
Alle ouders met kinderen op de Damiaanschool zijn automatisch lid van de oudervereniging. Zij worden elk jaar gevraagd een ouderbijdrage per kind te betalen zodat bovenstaande activiteiten betaald kunnen worden. De oudervereniging doet zijn best om de bijdrage zo laag mogelijk te houden zodat ook de ouders met een kleine portemonnee kunnen blijven bijdragen. En van de andere kant willen we natuurlijk graag dat iedereen mee op kamp kan! De laatste jaren hebben we dan ook hard gewerkt om zichtbaar te zijn voor ouders, zodat zij goed kunnen zien waar hun geld naar toe gaat. En dat is zeer succesvol geweest: meer dan 80% van alle ouders betaalt de vrijwillige ouderbijdrage of zelfs meer, waardoor we zulke onmisbare activiteiten voor een mooie schooltijd kunnen blijven uitvoeren. En dat vertaalt zich in een uitstekende sfeer op school met blije en gelukkige kinderen!

U kunt contact opnemen met de oudervereniging
door een e-mail te sturen naar:
oudersdamiaan@gmail.com.

STUKKEN ALV (Algemene Jaarvergadering) 2016