Vlak voor de kerstvakantie wordt er hard gewerkt aan het buitenterrein. Er zit enorme druk op de ketel om alles op tijd klaar te hebben........op 9 januari moet er immers gestart worden. smile

Bijna het hoogste punt bereikt......eerste kijkje op de bouw (met helm!) en binnenkort met alle kinderen (30 mei). Hieronder de kleurstalen. Prachtige pasteltinten. Het wordt een TOP school. Kerckebosch, here we come!

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Actuele stand van zaken: we gaan de lucht in! Deze week zijn de houten spanten geplaatst. De school wordt steeds meer zichtbaar. De verwachting is dat eind mei het hoogste punt bereikt is. Dat gaan we met alle leerlingen vieren.
_______________________________________________________________________
Vandaag 9 maart heeft wethouder Varkevisser samen met een aantal leerlingen de start van de Brede school een officieel tintje gegeven. Een banner die op het bouwhek hangt werd onthuld. De eerste contouren van de school zijn al zichtbaar!

------------------------------------------------------------
Brede school Kerckebosch in ontwikkeling

bouw is gestart per 15 februari 2016

In het licht van een grootschalige wijkverandering (Kerckebosch in beweging), komen er op de huidige plaats van de Damiaanschool woningen te staan.
De gemeente Zeist heeft besloten tot nieuwbouw waarbij de openbare Montessorischool, de Damiaanschool en de kinderopvang van Kind @ Co in één gebouw worden gehuisvest: de Brede school Kerckebosch.
Deze wordt gerealiseerd aan de Hoog Kanje tegenover het MFA, de multifunctionele accommodatie. Daar bevinden zich ook de sportfaciliteiten van de brede school.
Het is de verwachting dat de Brede school in de tweede helft van 2016 gerealiseerd is.
De medezeggenschapsraad en een klankbordgroep van ouders en leerkrachten volgen de ontwikkeling van de bouw op de voet. Nadere informatie vindt u verder in het ontwerp van het nieuwe schoolgebouw en een schets van de buitenruimte.
Voor meer informatie over dit project kunt u terecht bij de schoolleiding.

U vindt de meest recente info vindt u HIER